FLASH schoolkrant OV3


ZOMEREDITIE 2017-2018


De redactie van de schoolkrant is zich bewust van de gemaakte spellingfouten in deze editie van de schoolkrant, maar zo bewaren wij de eigenheid van onze leerlingen.  Tijdens de lessen GASV trachten wij hieraan te werken. Bedankt voor uw begrip!!

"BA De Beemden" creatieve school


Mei 2018

Tijdens de maand mei werden er een aantal wedstrijdjes georganiseerd.   Alle bezoekers mochten stemmen tijdens de opendeurdag op 26 mei.  Voor de wedstrijd van de Schoolkrant ("Wie heeft de origineelste en properste klas?") mochten de klassen op een originele en nette manier de klas tentoonstellen tijdens de opendeurdag.  De uiteindelijke winnaar van de wedstrijd werd de klas van Meester Ward (Containerklas) met een mooi resultaat! De klas werd versierd met allerlei materiaal. Bekijk hier de foto's.

De leerlingen kregen een verrassingspakket met alle benodigdheden om mojito en pop corn te maken. Ze hebben er enorm van genoten. Klik op de afbeelding voor meer foto's.

Nog een wedstrijd die georganiseerd werd door de leerlingenraad. Ook een groot succes. Elke klasgroep moest een zo origineel mogelijke klasfoto trekken. Deze foto's werden opgehangen zodat bezoekers tijdens de opendeurdag konden stemmen op hun favoriete foto. Er werden hele originele en mooie foto's getrokken.  De winnende klas was de klas van Juf Maries. Klik HIER als je alle klasfoto's wil bekijken.

De klas van juf Maries (OV1) werd uiteindelijk de winnaar. Zij konden genieten van hun pr....IJS bij Moochie een ijssalon gelegen in het centrum van Mechelen.

Logistieke afdeling werkt samen met "Hof Van Egmond"


mei 2018

Al enkele jaren werkt onze logistieke afdeling samen met WZC Hof Van Egmond. Zij organiseren samen 4 keer per jaar een seizoenswandeling. Na de wandeling mochten de bejaarden nagenieten in ons schoolrestaurant . Dit keer werd maaltijd voorzien door de leerlingen van de logistieke afdeling. Hier lees je het volledige verslag uit het nieuwsblad van Hof Van Egmond: 

Kiwiparty op school


17 mei 2018

Dankzij Mevrouw Mich (OV2 ) die een aantal opdrachten organiseerde voor het project "Fruit een lekkere buit" werden wij gekozen als winnaars. De leerlingen kregen hierdoor een leuke "Kiwi party".  Een geslaagde zonnige dag met allerlei leuke activiteiten en een lekker stukje kiwi. Klik op de afbeelding voor enkele leuke sfeerbeelden.

Openluchtklassen "Hoge Rielen"


11 juni tot 15 juni 2018

Maandag:

Vertrokken we met de trein naar de Hoge Rielen.  Aangekomen gingen we vervolgens naar het klimbos. Met een leuk klim - en touwenparkoer vol uitdagingen.

Dinsdag

Fietsen we tot Hidrodoe en gingen we zwemmen in het Netepark.

Woensdag

Gingen we met de fiets naar Turnhout en deden we een citygame. Als afsluiter mochten we een beetje shoppen.

Donderdag

Gingen we per fiets naar Bobbejaanland. Als afsluiter was er een leuke fuif.

Vrijdag

Moesten we terug alles inpakken en opruimen.

Het was een fijne week!

 

Klik HIER voor het volledige album te bekijken.

"Bosklassen was leuk het was goed druk daar. Maandag hoogteparkoer gaan doen heb dit niet meegedaan dat is niet leuk. Dinsdag zijn we gaan zwemmen en dat was wel leuk en eerst naar een plaats waar alle soorten experimenten waren met water. Woensdag zijn we gaan winkelen maar eerst het stadspel. Donderdag Bobbejaanland en dat was ook heel leuk. Vrijdag terug naar huis. Enige dat niet leuk was is dat lang en veel stappen."  Seppe M3

Logistiek en een succesvol eindwerkje!!!


18 juni

Als eindwerkje kregen de meisjes van de logistieke afdeling de opdracht om een leuke en leerrijke namiddag te organiseren voor de kinderen van het 6de leerjaar. Zij kozen zelf het thema "Marokko" :

"Het was een heel fijn organisatie, de kinderen vonden het super leuk alleen het verhaaltje vonden ze een beetje saai. Iedereen had iets te vertellen ze waren los, speels en geïnteresseerd. Ze waren wel heel druk maar het was goed gegaan, en de thee vonden ze lekker ik bleef maar thee uitschenken."  Sanae L4

 

Klik op de afbeelding om meer foto's te bekijken.

Eindejaarsuitstap obs ... hoogteparcour in Hofstade


18 juni

Grenzen verleggen, amusement, avontuur, twijfelen, ... Obs verkende het hoogteparcours in Hofstade!#hoogtouwenparcour #blosohofstade

Opleiding logistiek naar Walibi


18 juni

Leerlingen van de opleiding logistiek organiseerden zelf een mooie afsluiter van het jaar. 

Laatstejaarsuitstap 5de jaars en ABO


19 juni

Een mooie afsluiter voor de 5de jaars, een dagje Walibi! 

"Walibi was super leuk. We hebben ons geamuseerd. Het bootje vonden wij zo gezellig en leuk. We hebben frietjes gekocht en ijsjes gegeten." Sanae L5

Klik HIER om het volledige album te bekijken.

Verwenmoment voor de leerlingen van OV2 en een jarige juf in de bloemetjes!


De leerlingen van OV2 en enkele leerkrachten waaronder ook een jarige leerkracht lieten zich eens goed verwennen door de leerlingen van logistieke.  Ze kregen een handverzorging, een gezicht maskertje en konden de nageltjes laten lakken. Klik op de afbeelding voor meer foto's.

Als mooie afsluiter...      Leerling in de kijker:   Jolien De  Smet


Een kiekje van Jolien in Walibi...